Cea mai buna bicicleta electrica 2021. Solutii pentru o alegere usoara

Acesta este un subiect destul de standard pentru începători, dar este important să îl reținem pe măsură ce progresăm. Atunci când ieșiți la plimbare, există o serie de factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți cea mai bună bicicletă electrică pentru nevoile dumneavoastră. Un bun punct de plecare este să țineți cont de terenul pe care îl veți parcurge, de eventualele restricții și de tipul de bicicletă pe care îl căutați.

Bicicletele au fost în mod tradițional reglementate pentru a avea o viteză maximă limitată, dar acest lucru începe să se schimbe. Începând cu 2006, nu există restricții privind greutatea bicicletei, indiferent dacă este sau nu alimentată cu energie electrică. Acest lucru ar sugera că, dacă sunteți în căutarea unei biciclete mai grele și mai confortabile, ar trebui să luați în considerare o versiune electrică.

O bicicletă electrică fiabilă și accesibilă poate fi găsită la mulți comercianți cu amănuntul. Bicicleta electrică va arăta foarte asemănător cu o bicicletă obișnuită, cu o particularitate: bicicleta electrică este silențioasă. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la deranjarea oamenilor din cartierul dumneavoastră. Există câteva tipuri diferite de biciclete electrice care oferă consumatorului beneficii diferite.

Cea mai de bază bicicletă electrică ar avea o autonomie și o viteză foarte limitate. Motorul electric care alimentează bicicleta va fi slab și nu va exista nicio modalitate de a comuta cu ușurință între diferite viteze. Bicicleta va fi disponibilă doar într-o singură culoare și într-o singură mărime. Bicicleta electrică de gamă medie ar avea un motor electric mai puternic, dar tot nu ar fi foarte rapidă.

Există multe tipuri de biciclete electrice pe piață, dar unele dintre ele sunt foarte asemănătoare. Iată câteva lucruri pe care le puteți lua în considerare atunci când căutați modelul de e-bike potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Bicicletele electrice sunt fie cu asistență la pedalare, fie cu accelerație. Bicicleta cu asistență la pedalare este diferită de cea cu accelerație, deoarece va funcționa doar atunci când persoana pedalează.

Bicicleta cu accelerație va funcționa atunci când persoana pedalează, când persoana nu pedalează și când persoana se află în orice treaptă de viteză. Bicicletele acționate prin accelerație au adesea o putere mai mare, deoarece nu necesită ca persoana să pedaleze continuu pentru a o menține în mișcare.

Biciclete electrice pentru oras

Bicicletele electrice sunt o opțiune excelentă pentru cei care fac naveta, pentru cei care trebuie să ajungă rapid la serviciu și pentru cei care doresc să facă mișcare, dar nu vor să își asume un antrenament intens. Mulți oameni folosesc bicicletele electrice ca o alternativă ecologică la conducerea unei mașini.

Bicicletele electrice oferă o modalitate prin care oamenii pot face naveta rapid și fără a folosi gaz sau chiar fără a pedala. O bicicletă electrică este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să facă exerciții fizice, dar nu vor să se supună unui antrenament obositor. Pentru mulți oameni, pedalatul unei biciclete poate fi un antrenament excelent.

Suntem o companie mică de ciclism care are doar un singur produs – biciclete electrice. În ultimii ani am observat o cerere uriașă pentru bicicletele noastre și suntem foarte mândri să fim considerați ca fiind lider în acest domeniu. Cu toate acestea, am primit o mulțime de întrebări despre bicicletele electrice pentru oraș.

În primul rând, nu suntem siguri ce înțelegeți prin biciclete electrice pentru oraș. Atunci când vorbim cu potențialii clienți, mulți dintre ei au cerințe diferite. Știți exact ce căutați? Dacă sunteți în căutarea unei biciclete cu care să vă plimbați prin oraș, este posibil să doriți să cumpărați o bicicletă electrică. 

Biciclete electrice off-road pentru munte

Bicicletele electrice de munte off-road devin din ce în ce mai populare pentru persoanele care doresc să exploreze aer liber fără efort. Bicicletele au control al tracțiunii și suspensie care lucrează împreună pentru a oferi o călătorie confortabilă, iar motorul electric oferă puterea de care aveți nevoie pentru a urca și depăși orice obstacol din calea voastră.

Bicicletele electrice off-road de munte devin tot mai populare pe zi ce trece. Acest lucru se datorează faptului că din ce în ce mai mulți oameni caută o modalitate de a se deplasa prin oraș în mod eficient și fără niciun stres, precum și de a crește nivelul de sănătate și de fitness.

Există o mulțime de beneficii ale acestor biciclete, dar mai întâi, câteva puncte rele. Aceste biciclete sunt un pic cam scumpe dacă le compari cu bicicletele fără motor electric și nu le poți lua întotdeauna cu autobuzul sau cu trenul. În plus, poate fi greu să găsești un loc unde să îți conectezi bicicleta la priză ore întregi. Avantajele acestor biciclete depășesc aspectele negative.

Dacă sunteți în căutarea a ceva distractiv de călărit, atunci bicicletele electrice off-road de munte sunt o modalitate excelentă de a merge. Bicicletele electrice off-road de munte sunt una dintre cele mai bune modalități de a te bucura de adrenalină. Bicicletele montane electrice off-road vor face ca plimbarea să fie mai plăcută. Cumpărarea unei biciclete nu se referă doar la bicicletă, ci și la componentele pe care le puneți pe ea.

Bicicletele electrice de munte off-road vin cu câteva lucruri care le fac diferite de o bicicletă de munte normală. Vei vedea că vor avea motoare puternice și cadre din aluminiu. De asemenea, puteți obține o bicicletă electrică off-road mountain bike care are un sistem de suspensie și o dimensiune diferită a roților. 

Biciclete electrice pliabile

Bicicletele electrice pliabile sunt un instrument de transport inovator care își fac loc în tot mai multe rasteluri de biciclete din întreaga țară. Acestea reprezintă soluția perfectă la o problemă cu care se confruntă mulți bicicliști: cum îmi duc bicicleta acasă, o pliez și apoi folosesc rastelul pentru biciclete? Cu puțină muncă, aceste biciclete pliabile se pot plia cu ușurință în câteva secunde și pot fi gata de călătorie în doar câteva minute.

Una dintre cele mai bune biciclete electrice pliabile de pe piață este bicicleta Panasonic. Aceasta are un motor de 250 de wați și are o viteză maximă de 18 MPH, ceea ce este perfect pentru mersul în oraș. De asemenea, poate parcurge până la 20 de mile cu o singură încărcare, plus că are frânare regenerativă.

Bicicletele electrice pliabile vă fac viața mult mai ușoară. Vă puteți lua bicicleta cu dvs. în mijloacele de transport în comun și, prin simpla apăsare a unui buton, bicicleta se va plia ca un briceag. Acest lucru face ca depozitarea să fie foarte ușoară și este o modalitate excelentă de a păstra mediul înconjurător curat. Aceste biciclete sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă mulțumi portofelul.

Ele costă cu aproximativ 700 de dolari mai puțin decât o bicicletă tradițională. Nu numai atât, aceste biciclete sunt ecologice, deoarece nu trebuie să vă bazați pe gaz pentru a o alimenta. Ele sunt perfecte pentru cineva care dorește să obțină o bicicletă nouă la un preț mai mic sau pentru o persoană care are un buget strâns de cheltuit.  

Biciclete electrice Cube cu motor Bosch

Știați că unele dintre cele mai bune biciclete de pe piață sunt electrice? Unul dintre cele mai populare tipuri de biciclete electrice este Cube, cu motor Bosch. Bosch este o companie lider în fabricarea de tehnologii noi, puternice, eficiente și interesante. Compania are zeci de ani de experiență în electrificarea soluțiilor de transport, inclusiv introducerea recentă a liniei lor de biciclete electrice.

Un Cube cu propulsie Bosch vă poate duce nu numai de acasă la serviciu, ci oferă și o modalitate interesantă de a vă bucura de o plimbare plăcută pe drum. Bicicletele Cube sunt agile, distractive și “sportive”, așa cum îi place companiei să spună.

Recent, am început să folosesc o bicicletă electrică Cube cu motor Bosch pentru a face naveta la serviciu. Consider că bicicleta electrică este mai eficientă și mai rentabilă decât mașina mea. Bicicleta îmi ia mai puțin de 8 minute pentru a face naveta la birou, dar mașina mea durează cel puțin 20 de minute.

În plus, am economisit sute de dolari în parcare. De asemenea, consider că bicicleta electrică este un mod distractiv și plăcut de a face naveta la serviciu. Este foarte bună pentru exerciții fizice, este mai atentă la sănătate și mă ajută să îmi permit să plătesc benzina. Ceea ce îmi place cel mai mult la bicicleta electrică Bosch este faptul că poate urca dealuri.

Există o nouă nebunie a bicicletelor cu motor care devin din ce în ce mai populare. Aceste biciclete sunt echipate cu un motor mare și oferă biciclistului un nou nivel de ajutor atunci când merge pe bicicletă. Unul dintre liderii acestor biciclete mai noi este Cube, cu motorul Bosch.

Cube a făcut parte din piața germană de ciclism și acum începe să se răspândească în Statele Unite. Aceste biciclete oferă o mare eficiență, performanță ridicată și stabilitate. Compania a reușit să plaseze motorul Bosch pe bicicletă cu puțină greutate în plus. Bateria se află, de asemenea, la bord, astfel încât biciclistul să nu aibă și el o greutate suplimentară.

Importanta autonomiei pentru bicicleta electrica

Dacă sunteți în căutarea unei biciclete electrice, autonomia pe care o poate acoperi ar putea fi unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să țineți cont. Dacă sunteți interesat să vă deplasați cu bicicleta doar câțiva kilometri și să o folosiți pentru comisioane scurte, atunci o bicicletă electrică s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere.

Cu toate acestea, dacă intenționați să parcurgeți distanțe lungi, autonomia bicicletei electrice va fi un factor decisiv în ceea ce privește calitatea acesteia. Atunci când alegeți cea mai bună bicicletă electrică, este util să înțelegeți care este autonomia considerată bună. Pentru o bicicletă cu o autonomie bună, bicicliștii ar trebui să poată parcurge nu mai puțin de 30 de kilometri fără a fi nevoie să își reîncarce bicicleta.

Mulți oameni aleg bicicletele electrice, nu numai pentru viteza lor, ci și pentru autonomia sporită. Autonomia este importantă, deoarece utilizatorii nu vor dori să se trezească blocați pe marginea drumului pentru că li s-a descărcat bateria. Există câteva scenarii în care este posibil ca bicicleta electrică să nu satisfacă nevoile utilizatorului.

Este posibil ca bicicletele cu autonomie redusă să nu ofere suficientă putere pentru a urca dealuri și nici să nu poată ține pasul cu cantitatea de muncă pe care cineva ar trebui să o facă. Bicicletele cu autonomie mare ar trebui să fie selectate dacă utilizatorul trebuie să facă deplasări lungi sau dacă acesta nu locuiește aproape de locul de muncă. Bicicletele electrice au, de asemenea, o autonomie, și nu toate bicicletele electrice oferă aceeași autonomie.