Echipament casa inteligenta. Ce contine un sistem smart home bun?

O casă inteligentă este o casă care a fost proiectată și echipată cu cea mai recentă tehnologie, astfel încât sarcinile zilnice, cum ar fi încălzirea/răcire, pot fi controlate electronic. Internetul obiectelor (IoT) a făcut posibilă automatizarea unei varietăți de funcții care, anterior, ar fi necesitat un operator uman. Această nouă tehnologie ușurează viața multor oameni și oferă o oportunitate pentru orașe de a utiliza abordări mai durabile în gestionarea resurselor lor.

Mulți oameni nu știu de ce este nevoie pentru o “casă inteligentă”, deoarece termenul aduce de obicei gânduri de concepte futuriste sau de tehnologie complexă. Cu toate acestea, ceea ce este necesar pentru a crea o casă inteligentă este, de obicei, doar lucruri simple, cum ar fi prize și becuri.

Proprietarii de locuințe pricepuți își transformă casele în spații inteligente cu ajutorul următoarelor tehnologii:

Există multe tehnologii diferite care pot fi folosite pentru a crea o casă inteligentă. Fie că sunteți în căutarea a ceva de bază, cum ar fi iluminatul automatizat, sau mai complex, cum ar fi dispozitivele controlate prin voce, există o tehnologie care va răspunde nevoilor dvs. Următoarele sunt doar câteva dintre tehnologiile pe care ați putea dori să le luați în considerare dacă doriți să începeți.

În secolul XXI, industria iluminatului a fost puternic influențată de durabilitate și eficiență energetică. În ultimii ani, luminile cu LED s-au dovedit a fi o parte importantă a acestei mișcări. Aceste noi tehnologii permit crearea unei varietăți largi de iluminat, care este utilă atât pentru decorare, cât și în scopuri de performanță. Cu toate acestea, nivelul de utilizare a energiei poate varia în funcție de tipul de bec utilizat.

Există multe motive excelente pentru care ar trebui să investiți într-un sistem inteligent de control al iluminatului pentru casa dvs. Un sistem inteligent vă poate economisi bani la factura de energie, vă oferă mai mult control asupra luminilor și aprinde automat luminile atunci când este suficient de întuneric pentru a avea nevoie de ele aprinse. Haideți să aruncăm o privire asupra câtorva dintre beneficiile extraordinare pe care le puteți obține prin instalarea unui nou sistem inteligent de control al iluminatului pentru casă. Imaginați-vă confortul de a avea un sistem inteligent de control al iluminatului pentru casa dvs. Cu Philips Hue, vă puteți bucura de scene de iluminat captivante și personalizate, cu culori și efecte care se potrivesc oricărei ocazii.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă face casa un pic mai inteligentă, nu mai căutați. De la economisirea energiei până la a o face să se simtă ca acasă, există pe piață un bec inteligent pentru tine. În zilele noastre, gândul de a cumpăra un bec tradițional este arhaic. Există atât de multe becuri inteligente de la mărci precum Philips, LIFX și Cree lighting, care vă vor automatiza oricare dintre sarcinile zilnice cu ajutorul unei simple aplicații. În mod frecvent, clienții caută cele mai bune becuri inteligente care pot contribui la îmbunătățirea casei lor.

Aceste becuri sunt de obicei controlate cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone care permite utilizatorului să controleze luminozitatea și culoarea emisiei becului. Unele dintre aceste becuri pot fi, de asemenea, folosite pentru a regla temperatura locuinței sau pentru a seta o alarmă. Cea mai populară caracteristică este conexiunea Wifi, ceea ce înseamnă că puteți controla aceste lumini de la distanță chiar dacă nu sunteți acasă. Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei, se pare că există un bec inteligent pentru fiecare nevoie. Cu toate astea, nu toate luminile acestea vor funcționa pentru toată lumea. Opțiunile de mai jos sunt unele dintre cele mai bune alegeri de pe piață și ar trebui să ofere un punct de plecare excelent pentru cei care doresc să își schimbe iluminatul.

În lumea de astăzi, tehnologia a fost integrată în viața noastră de zi cu zi. În trecut, era rar ca familiile să dețină mai mult de un dispozitiv. Astăzi, copiii de numai cinci ani primesc propriul iPad sau laptop pentru a se juca și a viziona filme. Părinții achiziționează dispozitive inteligente pentru casă care pot controla totul, de la lumini la televizoare, prin simpla apăsare a unui buton de pe telefon. Dispozitivele inteligente sunt peste tot în zilele noastre și probabil că ați citit totul despre ele. Sunt în casele noastre, sunt în mașinile noastre, sunt în hainele noastre, sunt în birourile noastre. Acestea pot face orice, de la a ne face mai inteligenți, la a ne economisi bani și a ne menține în siguranță. Iată câteva dintre cele mai populare dispozitive inteligente de pe piață în prezent.

Casele inteligente devin din ce în ce mai populare în întreaga lume, unele estimări spunând că peste 20 de milioane de gospodării din Statele Unite au deja o casă inteligentă. Există o mare varietate de dispozitive și tehnologii pe piață, dar cea mai mare atracție pentru majoritatea oamenilor este faptul că aceste case sunt eficiente din punct de vedere energetic. Acest lucru poate reduce facturile lunare la utilități cu până la 25% sau chiar mai mult.

Este mult mai ușor să vă controlați casa atunci când o puteți face de oriunde din lume! Cu Home Center, puteți controla orice aparat din casă doar cu ajutorul telefonului dumneavoastră. Folosiți această aplicație pentru a porni aparatul de cafea dimineața, fără a mai umbla prin dulapuri, sau pentru a afla când se termină de spălat rufele cu o simplă atingere de buton. Puteți utiliza Home Center chiar și atunci când sunteți plecat în călătorii de afaceri pentru a vă asigura că pisicile dvs. sunt încă în viață. Ați vrut vreodată să plecați din casă și ați uitat să opriți cuptorul, să încuiați ușile sau să închideți ușa garajului?

Cu o telecomandă inteligentă pentru casă, precum Kevo de la Kwikset, puteți controla întreaga casă de pe telefon. Kevo este una dintre numeroasele telecomenzi de la Kwikset care vă permit să vă controlați casa doar prin simpla apăsare a unui buton. Știați că puteți controla toate dispozitivele inteligente ale casei dvs. din confortul telefonului dvs. Mai mult decât atât, aceasta este o modalitate excelentă de a urmări ce se întâmplă în casa dvs. atunci când nu sunteți acolo. Următoarele sunt sfaturi utile pentru a controla toate dispozitivele inteligente cu o singură aplicație, fie că este pe Android sau iOS.

Cel mai nou iPhone a apărut și vine cu câteva îmbunătățiri față de generația anterioară. Are un procesor mai rapid și un ecran mai mare. Bateria are o durată de viață mai mare și există, de asemenea, capacități de încărcare wireless, ceea ce ar putea fi foarte convenabil pentru cei care își folosesc telefonul ca ceas deșteptător. Totuși, nu este ieftin, la 1.000 de dolari ar putea fi greu de justificat această achiziție. Există atât de multe telefoane grozave disponibile, dar când vine vorba de cumpărarea unui nou telefon, ce ar trebui să luați în considerare? Există mulți factori diferiți atunci când vă gândiți ce telefon să cumpărați, cum ar fi câți bani doriți să cheltuiți, caracteristicile de care aveți nevoie, ce atracție estetică doriți și, în cele din urmă, ce operator de telefonie mobilă pot folosi. Acest articol va discuta în detaliu aceste considerente și va oferi recomandări pentru telefoane bune în diferite intervale de preț. Pentru cei care caută să găsească un telefon nou, poate fi o sarcină dificilă.

Trebuie să se gândească la caracteristicile pe care le doresc la un telefon și la cât de mult vor să cheltuiască. Dacă sunteți în căutarea unui smartphone Android ieftin, ați putea fi interesați de Motorola Moto G5 Plus, pe care îl puteți achiziționa la un preț începând de la 229 de dolari. Deși este un model mai vechi, acesta oferă în continuare specificații de vârf la un preț redus. Acesta are un ecran de 5 inch.

În acest an, Black Friday este foarte mediatizat. Pentru aceia dintre noi care au așteptat cele mai bune prețuri la gadgeturile noastre preferate, pare momentul perfect pentru a cumpăra un telefon nou. Pentru a decide ce telefon ar fi ideal pentru tine, să analizăm diferențele dintre cele patru smartphone-uri majore: iPhone 7, Galaxy S7 Edge, Motorola G și LG G5.

Black Friday este ziua de după Ziua Recunoștinței și a devenit un eveniment american tradițional pentru a dărui înapoi tuturor celor dragi care ți-au dat atât de mult pe parcursul anului. În calitate de utilizator pasionat de smartphone-uri, am întocmit o listă cu cele mai bune smartphone-uri pentru Black Friday, în opinia mea. Cel mai bun smartphone pe care să îl alegeți pentru Black Friday este Samsung Galaxy S7. Telefonul are o cameră de 16 MP în spate, o cameră frontală de 8 MP și este disponibil în oferta Altex Black Friday 2021. Funcționează cu Android 6.0.1 și este totuși rezistent la apă, ceea ce îl face perfect pentru călătoriile pe timp de iarnă. Galaxy S7 este, de asemenea, echipat cu 32 GB de stocare internă, cu posibilitatea de a extinde până la 200 GB cu un card micro SD, astfel încât îl puteți încărca cu toate melodiile preferate de Crăciun!

Într-o epocă în care confortul este rege, există noi sisteme la orizont care vă vor face viața mai ușoară și mai sigură. Un sistem nou este un sistem de securitate inteligent pentru casa dumneavoastră.

Acest sistem se conectează la internetul dvs. și oferă o serie de caracteristici diferite, inclusiv o cameră, un senzor de mișcare, senzori de ușă și un buton de panică – toate acestea fără a fi nevoie de nicio cablare. Mulți oameni se orientează către sistemele de securitate inteligente pentru casa lor.

Există multe tipuri diferite de sisteme disponibile, astfel încât poate fi copleșitor atunci când încercați să decideți care este cel mai bun sistem pentru nevoile dumneavoastră.

Nest Secure este un tip de sistem care nu necesită o taxă lunară și care poate fi accesat prin intermediul telefonului sau al computerului dumneavoastră. Internetul lucrurilor este un termen copleșitor care a fost aruncat în jurul valorii de ani de zile, dar ce înseamnă cu adevărat?

Pe scurt, internetul obiectelor (IoT) este combinația dintre obiectele de uz casnic obișnuite și rețeaua emergentă de senzori și dispozitive conectate prin intermediul internetului. Dacă ar fi să împărțim IoT în termeni mai specifici, ne-am putea gândi la un dispozitiv precum un termostat inteligent și la modul în care acesta se conectează cu telefonul dumneavoastră.

Încuietori inteligente ieftine

În timp ce mulți americani preferă să își ia singuri în mâini securitatea locuinței lor, unele persoane consideră că guvernele trebuie să facă mai mult pentru a proteja cetățenii. Un mod în care acestea pot face acest lucru este prin impunerea și instalarea de încuietori de ușă inteligente în toate casele. Dacă locuiți într-o clădire cu alți rezidenți, proprietarii pot, de asemenea, să instaleze aceste încuietori, astfel încât doar anumite persoane să poată intra în clădire la un moment dat. În lumea de astăzi, este obișnuit ca locuințele să aibă un sistem de securitate la domiciliu.

Cu toate acestea, mulți oameni nu sunt mulțumiți de ideea ca un hoț să intre în casa lor și să aibă acces la toate bunurile din interior. Există pe piață o nouă încuietoare inteligentă pentru ușă, numită Lockitron, care poate fi instalată de oricine. Lockitron funcționează ca o încuietoare de ușă tradițională, dar se conectează, de asemenea, cu smartphone-urile folosind tehnologia bluetooth.

O modalitate excelentă de a vă menține casa în siguranță este instalarea unei încuietori inteligente pentru ușă. Ceea ce este atât de grozav la aceste încuietori este faptul că vă permit să acordați intrarea oricui vă cere, cum ar fi curierii și alte persoane de încredere. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji că deschideți ușa pentru străini suspecți și puteți permite accesul celor pe care îi cunoașteți și în care aveți încredere. Un alt beneficiu al acestei încuietori este faptul că este conectată la internet și are o cameră de luat vederi.

Termostat inteligent pentru case smart

Tehnologia modernă a unui sistem de încălzire inteligent este o soluție clară la problemele tot mai mari ale frigului din timpul iernii. Acest sistem de ultimă generație este mai puțin costisitor și mai eficient decât sistemele de încălzire tradiționale, fiind capabil să economisească până la 50% din costurile energetice ale proprietarilor de locuințe. Este o idee excelentă să instalați un sistem de încălzire inteligent în acest an.

Reglarea aerului condiționat pentru a avea o temperatură mai scăzută în iulie și una mai ridicată în ianuarie poate părea logică, dar risipește energie. În timpul verii, aerul rece este tras în casă din exterior și aerul cald este împins afară.

oferte smart home black friday 2021

Iarna, dacă aveți încălzirea centrală reglată la un nivel prea ridicat, cuptorul va trebui să lucreze suplimentar pentru a vă încălzi casa. Un sistem de încălzire inteligent poate fi setat pentru a regla temperatura automat sau prin simpla apăsare a unui buton. Mulți oameni apelează la sistemele de încălzire cu infraroșu ca o modalitate de a-și încălzi locuințele și de a economisi cheltuielile cu energia. Un sistem de încălzire inteligent poate utiliza mai puțin de o treime din energia necesară unui încălzitor electric și poate economisi până la 18% din factura anuală de încălzire. Din ce în ce mai multe locuințe instalează sisteme de încălzire inteligente, deoarece acestea oferă o metodă ecologică de a menține încăperile calde fără a afecta mediul înconjurător.