Tinute de nunta pentru femei. Cele mai elegante si inspirate idei

O nuntă este o zi care va rămâne în timp pentru mult timp de acum încolo. Este o zi a bucuriei și a fericirii, o zi a noilor începuturi și o zi a iubirii. Totul, de la flori, la rochie și tort, este planificat cu grijă, astfel încât să se creeze un eveniment memorabil pentru mire și mireasă. Odată ce ați fost invitată la nuntă, cel mai probabil vă întrebați cum ar trebui să vă îmbrăcați. Există o serie de lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când vă gândiți la acest lucru.

Nunta ta va fi una dintre cele mai speciale zile din viața ta și, bineînțeles, vrei să arăți cât mai bine pentru ea. Codul vestimentar este formal, așa că o rochie de mireasă sau un costum/un costum de cuplu este potrivit. Dacă aveți deja o rochie sau un costum formal, acestea pot fi de asemenea închiriate.

De asemenea, ar trebui să vă gândiți la ce tip de pantofi vă vor prinde cel mai bine. De exemplu, dacă aveți un toc mare sau gros, este posibil să doriți să reconsiderați acest lucru dacă intenționați să stați mult în picioare. Un ultim lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este ce tip de bijuterii doriți să purtați.

Reguli generale pentru tinuta invitatilor la nunta

Regulile privind ținuta invitaților la nuntă nu sunt prea complicate, dar există câteva tradiții de care trebuie să țineți cont. Pentru bărbați, ținuta formală este, de obicei, potrivită. Dacă nu știți ce presupune acest lucru, ar fi bine să vă interesați înainte de ziua cea mare.

Costumele sunt de obicei adecvate și este important să știți care sunt culorile costumului și ale cravatei care sunt cele mai formale. Pentru femei, o rochie elegantă și cu clasă ar trebui să fie suficientă. Unele femei preferă să poarte o rochie cu un tiv puțin mai scurt. De asemenea, este important să știți ce nuanță de ruj este potrivită pentru acest tip de eveniment – rujul în tonuri de carne este întotdeauna potrivit.

În ultima vreme, una dintre cele mai frecvente întrebări pe care cuplurile le pun invitaților la nuntă este ce fel de ținută ar trebui să poarte pentru a participa la nuntă. Există multe opțiuni diferite din care puteți alege, iar uneori poate părea copleșitor să încercați să vă decideți ce să purtați. Așadar, fie că sunteți mire sau mireasă, iată câteva îndrumări utile pentru nunți.

Pentru femei, este întotdeauna frumos să fii feminină și să porți ceva care să accentueze curbele unei femei. O rochie de seară frumoasă este o modalitate elegantă de a pune în evidență silueta unei femei, rămânând în același timp oarecum conservatoare. Cu toate acestea, o rochie care arată prea multă piele poate fi considerată nepotrivită pentru o nuntă (cu excepția cazului în care este o nuntă pe plajă). 

Nu purta rochie alba ca invitata la nunta

Când ești invitat la o nuntă, nu purta alb. Deși poate fi considerat un gest frumos și tradițional față de mireasă, poate fi văzut și ca un semn de lipsă de respect față de mire. Albul este considerat o culoare a inocenței, ceea ce nu pare potrivit pentru acest eveniment. Dacă vrei să porți ceva deschis la culoare sau strălucitor, încearcă culori pastelate care nu intră în conflict cu rochia miresei.

Ziua cea mare este aproape aici și poate că este timpul să începi să te gândești la ce vei purta. Un lucru pe care ai putea dori să îl eviți este o rochie albă. Codul vestimentar este, de obicei, dictat de mireasă, dar ar fi o idee bună să întrebi pentru a nu risca să riști să apari în alb.

Deși ai putea spera că nimeni nu observă, există șansa ca ținuta ta să iasă mai mult în evidență, ceea ce poate cauza o serie de probleme diferite. Dacă mireasa nu spune în mod specific să nu purtați alb, ar putea fi util să verificați online pentru o listă de coduri vestimentare obișnuite la nuntă.

Rochii potrivite daca ai fost invitata la o nunta in aer liber

Nunțile sunt printre cele mai speciale zile din viața unei persoane. Cu familia și prietenii care sărbătoresc în acest moment, ce ar trebui să porți pentru această ocazie specială? O rochie este o alegere tradițională pentru mireasă. Cu toate acestea, dacă nunta are loc în aer liber, rochia poate fi nepotrivită.

Participarea la o nuntă în aer liber poate fi o schimbare de ritm revigorantă. O femeie poate purta o rochie scurtă, o rochie de plajă sau chiar o bluză frumoasă și pantaloni. Culoarea rochiei ar trebui, de asemenea, să fie luată în considerare. O rochie deschisă, care poate fi văzută în timpul zilei, nu va funcționa cel mai bine la o nuntă în aer liber.

Vara, mulți oameni se bucură să se căsătorească în aer liber. Aici devine dificil pentru mireasă, pentru că nu este întotdeauna ușor să găsești rochia perfectă care să fie potrivită pentru mediul înconjurător. În funcție de nuntă și de vreme, există câteva rochii care vor funcționa bine pentru această ocazie.

O rochie maxi albă cu flip flop-uri va funcționa foarte bine. Asta pentru că sunt atât lejere, cât și aerisite, ceea ce va ajuta la prevenirea oricărei neplăceri cu căldura. De asemenea, îi oferă miresei opțiunea de a putea purta orice pantofi dorește, așa că, în cazul în care găsește o pereche drăguță de pene, este liberă să le poarte.

O rochie excelentă pentru a fi purtată la o nuntă în aer liber este cea lungă și colorată. De exemplu, fuste lungi cu paiete și o bluză sau un top asortat. Aceasta este perfectă pentru că nu se va târî pe jos și poate rezista la murdărie. Rochia poate fi ușoară și respirabilă, de asemenea. Paietele vor străluci în lumina soarelui și vor fi o modalitate excelentă de a face mireasa mai vizibilă pentru fotografii. 

Tinute cu rochii lungi pentru invitata la nunta

Cum temperatura este în continuă scădere, este timpul să începi să cauți noi ținute de iarnă care să te încălzească! Una dintre cele mai elegante ținute pentru acest sezon de iarnă sunt rochiile lungi, care sunt perfecte pentru invitata de nuntă de iarnă! Aceste rochii sunt perfecte pentru orice ocazie, dar ne plac în mod special pentru un eveniment formal, cum ar fi o nuntă de iarnă.

Rochiile de acest tip sunt perfecte pentru a fi amestecate și asortate cu diferite tipuri de țesături, jachete și accente pentru a crea ținuta ta perfectă inspirată de iarnă. Cu atât de multe opțiuni minunate din care puteți alege, există ceva disponibil pentru fiecare tip de invitat și ocazie. Dacă ești în căutarea unei rochii elegante, dar și confortabile în timpul lunilor reci, atunci o rochie lungă ca aceasta este perfectă pentru tine!

Mulți oameni nu știu ce să poarte la o nuntă. Un sfat important este că nu trebuie să porți o rochie asemănătoare cu cea a miresei. Acest lucru se datorează faptului că este văzut ca fiind de prost gust să porți același lucru ca mireasa. Un alt sfat este să purtați pantofi sensibili, cum ar fi pantofi închiși sau sandale.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare durata nunții atunci când vă planificați ce veți purta. O opțiune bună este să porți o rochie lungă. Acest lucru se datorează faptului că rochiile lungi sunt văzute ca fiind mai formale decât rochiile mai scurte. De asemenea, acestea pot fi purtate în orice perioadă a anului, ceea ce reprezintă un mare avantaj.