Trench lung barbati pentru toamna – iarna. Pentru un look elegant

Trenciul este un element de bază în garderoba unui bărbat. În prezent, este alegerea populară pentru pelerine de ploaie și paltoane, deoarece este ușor, durabil și elegant. Această jachetă este perfectă pentru că se potrivește peste haine și nu se prăfuiește, nefiind în același timp prea formală ca un palton de costum. Trench coat-ul are, de asemenea, o lungă istorie în materie de modă, fiind un articol de modă popular în anii 1920, care este viu și sănătos și astăzi.

Trenciul este un element de bază în garderoba unui bărbat. S-a spus că “un trench coat este o parte esențială a garderobei fiecărui bărbat”. Trench-ul este o haină versatilă, care poate fi folosită în diferite situații. De exemplu, trench-ul poate fi purtat cu un costum sau cu o cămașă și pantaloni de gală pentru a da un aer mai formal. De asemenea, poate fi purtat cu blugi și un tricou pentru a avea un look mai relaxat. Trenciul este o opțiune perfectă pentru zilele calde imprevizibile sau pentru brizele răcoroase de seară.

Un sacou pentru bărbați este esențial pentru a arăta elegant și bine pus la punct. Unul dintre primele articole de pe lista oricui ar trebui să fie un trench coat grozav. Acestea sunt perfecte pentru majoritatea ocaziilor și pot fi îmbrăcate în sus sau în jos. Haina nu numai că vă ține de cald, dar vă ajută și să vă protejați costumul sau cămașa de murdărie atunci când ieșiți în oraș. Alege un trench clasic într-o culoare neutră care se va potrivi cu orice din dulapul tău sau încearcă ceva mai îndrăzneț pentru un look mai pronunțat.

Originile trenciului barbatesc in moda

Trenciurile au luat naștere ca tip de îmbrăcăminte exterioară necesară soldaților britanici staționați pe terenurile dificile din Europa de Vest și Africa de Nord în timpul Primului Război Mondial. Primele versiuni au fost de fapt croite din stofă de femeie. Designerului britanic Burberry i se atribuie popularizarea trench-ului la începutul anilor 1900. Stilul a fost popularizat în filmele de la Hollywood, când Humphrey Bogart a purtat un trench coat Burberry în Casablanca. Și, bineînțeles, trench-ul era perfect pentru chipeșul James Bond.

Pe scurt, trench-ul este o haină pentru bărbați. Acesta este conceput cu un guler rotund, curea mare și o haină lungă, îngustă, adesea impermeabilă și/sau rezistentă la apă. Este adesea prevăzut cu un mâner de fustă pe spate și curea. Mânerul pentru fustă a fost văzut pentru prima dată în secolul al XIX-lea.

Acesta era folosit de ofițerii militari sau de alți domni pentru a asigura accesul rapid la sabia lor de ținută. Aceasta este încă o caracteristică populară pe hainele de tip militar din zilele noastre. Inițial, acest termen se referea la orice haină lungă prevăzută cu curele și folosită de ofițerii militari. Termenul “trench coat” este uneori folosit în mod incorect pentru a descrie un stil de haină de ploaie, ceea ce a dus la confuzie.

Jacheta lunga Burberry denumita trench

Trench-ul Burberry este declarația de modă prin excelență, deoarece este cu adevărat atemporal. Acest produs Burberry este disponibil în diverse culori, de la negrul clasic, la neutru și pasteluri. Deși unii oameni discută necesitatea unui palton în climatele mai calde, eu nu sunt de acord, deoarece acesta poate fi folosit ca un strat de tranziție care oferă o acoperire protectoare împotriva vânturilor și a ploii puternice. Trench-ul Burberry este stilul perfect pentru persoanele care doresc să se încălzească și să fie la modă în lunile mai reci ale anului.

Vreți să vă simțiți ca și cum ați merge pe un câmp de vis, cu o briză blândă care vă suflă în păr? Dacă da, trebuie să pui mâna pe o jachetă lungă Burberry numită trench coat. Această haină este perfectă pentru orice fel de vreme și este incredibil de măgulitoare.

Când am auzit pentru prima dată despre trench coat-uri, trebuie să recunoaștem că am fost instantaneu intrigate. Ne place aspectul detaliului cu un singur nasture și versatilitatea lungimii. Pentru cei dintre voi care sunteți mai scunzi și doriți un palton care să vă facă să păreți mai înalți, acesta este paltonul potrivit pentru voi. Acesta este un must have pentru orice femeie, nu numai pentru că nu ne putem sătura de modă, dar și pentru că calitatea este de neegalat.

Se spune adesea că o femeie nu este niciodată pe deplin îmbrăcată fără o rochie neagră, dar pentru cele dintre noi cărora le place să se îmbrace într-un mod practic, haina lungă Burberry Trench Coat este perfectă pentru a o arunca deasupra atunci când vremea devine răcoroasă. 

Trenciuri confortabile si functionale pentru barbati

Trench-ul este un clasic atemporal care va fi elegant pentru multe sezoane de acum înainte. Cu multe modele din care puteți alege, există unul pentru fiecare gust și buget. Țineți cont de faptul că paltoanele trench sunt disponibile în multe lungimi și pot fi asortate cu aproape orice ținută imaginabilă. Acest clasic atemporal este un must have pentru garderoba oricărui domn. Păstrați-vă haina frumoasă și uscată cu un protector pentru trench coat.

Trench pentru bărbați sunt o modalitate practică și elegantă de a vă încălzi în lunile de iarnă care urmează. Acestea vin într-o varietate de stiluri și culori și sunt confecționate din cele mai luxoase materiale, asigurându-se că se potrivesc perfect pentru orice ocazie.

Trenciurile pentru bărbați au o istorie îndelungată, având originea în tranșeele Primului Război Mondial, în care erau atât o relicvă a unei epoci trecute, cât și o necesitate practică. Trenciurile pentru bărbați sunt practice din multe alte motive – sunt prevăzute cu o varietate de buzunare, care pot fi folosite pentru a depozita o serie de obiecte, inclusiv chei, portofele sau telefoane mobile. 

Trenci kaki cu aspect military

Unii oameni au atitudinea că moda este irelevantă și nu contează, dar aceasta este o concepție greșită. Moda este adesea o expresie tăcută a identității cuiva. Îmbrăcămintea servește mai multor scopuri, de la necesitatea de a proteja corpul până la o expresie a identității. Un trench coat poate fi o formă de exprimare. Trench-urile kaki cu aspect militar sunt o formă de protecție și de exprimare. Aceste trench-uri sunt variante moderne ale trench-ului militar original.

Trench-ul kaki cu aspect militar este o haină care a fost popularizată de diverse celebrități și fashioniste. Este la modă și elegantă. Poate fi purtat atât iarna, cât și vara. Acest tip de trench coat are un material mai gros, ceea ce îl face foarte utilitar. Este haina perfectă pentru persoana care intră și iese des din mașină. Trench-ul kaki este, de asemenea, o alegere excelentă pentru persoana care nu se supără de izolarea suplimentară pe care o oferă o ținută grea. 

Popularitatea trenciurilor a crescut, iar una dintre cele mai recente tendințe care a apărut este trenciul kaki. Această tendință își are originea în armată și, în loc de alb, kaki se poartă alături de negru sau albastru marin. Trench-ul kaki este o alegere perfectă pentru trecerea de la iarnă la primăvară. Are versatilitatea necesară atât pentru activități în aer liber, cât și pentru o zi la birou. Numeroasele buzunare de pe un trench coat kaki sunt perfecte pentru a vă depozita toate lucrurile esențiale. Acest trench coat versatil va completa orice ținută pentru un eveniment profesional sau casual.